2Pokemon Unite iOS ve Android için Duyuruldu! MOBA tarzındaki yeni oyun Pokemon Unite, geçtiğimiz gün yapılan canlı yayın ile duyuruldu. iOS ve Android üzerinden yayınlanan oyunun haritası ve oynanış mekaniğiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıktı. Oynanış mekanikleri ve grafikler açısından oyun League of Legends’i de andırıyor.
Takım tabanlı strateji oyunu olan Pokemon Unite, resmi olarak Switch, Android ve iOS için resmi olarak tanıtıldı. Oyun Honor of Kings, Call of Duty: Mobile gibi oyunların üreticisi olan TiMi Studios tarafından geliştirilecek. Pokemon Present canlı yayınında Pokemon Company Başkanı Tsunekazu Ishihara tarafından açıklanan oyun MOBA tarzının özelliklerini taşıyor.
Pokemon Unite’de oyuncular iki farklı koridordan ilerleyerek birbirleri üstünde üstünlük kurmaya çalışacaklar.
League of Legends’e benzerliği ile dikkat çeken oyun 5’er kişilik takımlar şeklinde mücadele ile geçecek. Savaşta üçer kulenin yer aldığı 2 koridor bulunuyor. League of Legends’e benzer şekilde takımlar bu haritada rakipleri üzerinde üstünlük kurarak kuleleri imha etmeye çalışacak. Oyun içerisinde yer alacak Pokemon’lar; Pikachu, Charmander, Squirtle,Bulbasaur, Machop, Snorlax, Haunter, Talonflame, Clefairy, Riolu şeklinde.
Pokemon Unite iOS ve Android için Duyuruldu! Oyundaki Pokemonlar birbirleri üzerinde verdikleri hasarlar ile evrimleşebilecek ve seviye atlayacak. Yani Charmander ile başladığınız oyun geliştirdikçe Charizard’a evrilebilecek. Oynaması ücretsiz olacak olan Pokemon Unite oyununun çıkış tarihi hakkında ise henüz net bir açıklama yapılmadı. Switch, iOS, Android platformları arasında çapraz oyun desteği de sunacak olan oyunun yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor. Oyuna ait resmi fragmanı izlemek için aşağıdaki linke tıklayın. Pokemon ve çok daha fazlası için Mobil Delisi’ni takipte kalın.
https://www.youtube.com/watch?v=dgWeEGBbJDQ&feature=emb_title